BATMAN / MERKEZ - Mehmetçik İlkokulu

Mehmetçik İlkokulu

GİRBEREŞİK MAH. 4112 SK. NO 1 MERKEZ / BATMAN
Vizyon
Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, sevgi, güven, hoşgörü anlayışının hakim olduğu, doğa, çevre, aile ve yurt sevgisinin verildiği, Türkçe´yi etkin kullanan, paylaşımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştiren, yaratıcı, keşfedici ve problem çözücü, meraklı, aktif ve neşeli, özgür ve sağlıklı düşünebilen bireyler yetiştirmek.
Misyon
• Temel eğitimin önemini ve ciddiyetini hissederek çocuklarımızı okula hazırlamak. • Düşünen, tartışan, bilgi üreten, kendine güvenen, çağın genişleyen ihtiyaçlarına yanıt verebilen. • Çocukların içinde bulundukları ortamı güvenli,temiz, rahat ve gelişmelerini sağlayacak şekilde oluşturmak. • Paylaşma, yardım ve insanlara sevgi ile yaklaşabilen, çevresi ve kendisi ile barışık bireyler yetiştirmek.
09.00-14:20
KALORİFER/KLİMA
ŞEHİR İÇİ SERVİSLERİ,BELEDİYE OTOBÜSÜ (16 NUMARA)
Girbereşik mahallesi 4112 sokak no: 1 Merkez/Batman